ÚjLakberendezés, háztartás - Kalodás tüzifa, fatüzelésű kályha segítségével fűtött, a szén monoxid érzékelő megmenthette volna az életét. Tényleg ilyen egyszerű lett volna megállítani a gyilkost?
Kalodás tüzifa, fatüzelésű kályha segítségével fűtött, a szén monoxid érzékelő megmenthette volna az életét. Tényleg ilyen egyszerű lett volna megállítani a gyilkost?
  • Közzétette Réka
  • 2024-07-18

A tüzifa, akár kalodás, akár nem kalodás tüzifa, elengedhetetlen a fatüzelésű kályha működtetéséhez. Igen ám, azonban még a legjobb családban is előfordul, hogy a tűz a kályhában tökéletlenül ég, így szén monoxid szabadul fel. A felszabaduló szén monoxid pedig egyszer egy hajnalon megfojtja a békésen alvó családtagokat.

ÚjLakberendezés, háztartás - Nézze meg, hogy hozhatja ki a legtöbbet néhány egyszerű asztalláb segítségével a dohányzóasztal, sarok íróasztal, bárasztal, fa asztal darabokból!
Nézze meg, hogy hozhatja ki a legtöbbet néhány egyszerű asztalláb segítségével a dohányzóasztal, sarok íróasztal, bárasztal, fa asztal darabokból!
  • Közzétette Réka
  • 2024-07-16

Előfordult már Önnel is, hogy az asztalláb kiválasztásakor nem találta a tökéletes modelleket? Az étkező, nappali vagy konyha kialakításának befejezése közel áll… de a dohányzóasztal,sarok íróasztal, bárasztal, fa asztal még nem az igazi? Ne aggódjon, mert a saját asztalláb kiválasztása olyan lehetőség, amelyet egyre többen választanak.

ÚjLakberendezés, háztartás - A kopott sikkestől a kis kócosig – a (nem) fiatalkorú vendégágy, kerti asztal, nappali bútor szett, fa kerti bútor és a fa festék esete
A kopott sikkestől a kis kócosig – a (nem) fiatalkorú vendégágy, kerti asztal, nappali bútor szett, fa kerti bútor és a fa festék esete
  • Közzétette Réka
  • 2024-07-16

A viharvert bútorok felújítása nagy örömet okoz – még inkább, ha az Ön kezei végeztek minden munkát. Legyen szó egy kócos vendégágy, kerti asztal, nappali bútor szett, fa kerti bútor megmentéséről, a fa festék nagy segítségünkre lesz.

ÚjLakberendezés, háztartás - Az emberek 1%-a jön rá, mi az összefüggés a tükör, a tányérkészlet, a nokedli szaggató, az ételhordó, a személymérleg között. Ön vajon a kivételes kevesek közé tartozik?
Az emberek 1%-a jön rá, mi az összefüggés a tükör, a tányérkészlet, a nokedli szaggató, az ételhordó, a személymérleg között. Ön vajon a kivételes kevesek közé tartozik?
  • Közzétette Réka
  • 2024-07-15

Enni jó, a tele tányérkészlet, az ételhordó örömforrás, a nokedli szaggató, a nokedli szülője, az örömkiváltás egyik legjobbja. Igen ám, azonban a tükör, a személymérleg nem hazudik.

Lakberendezés, háztartás - Széf otthonra – a biztonság nyitja
Széf otthonra – a biztonság nyitja
  • Közzétette Réka
  • 2024-07-12

Legyen szó készpénzről, ékszerekről, igazolványokról, szerződésekről, dokumentumokról: minden fontosat elzárhatunk egy széfbe. Az otthoni széfek a fal és az ajtó vastagságától függően nyújtanak biztonságot.